fbpx
Magic Walls NS izložbeni salon
O nama

Magic Wall NS

Magic Walls NS je kompanija koja se bavi uvozom i distribucijom ekoloških Italijanskih boja, dekorativnih tehnika iz programa renomiranog svetskog proizvodjaca Cebos Color Italia a takodje i prodajom alata i dizajnerskih kvalitetnih ukrasnih zidnih šablona americkog proizvodjača Royal Stencils.

Proizvodi iz naše ponude su idealni za profesionalne molere-dekoratere, dizajnere enterijera i sve one koji su ljubitelji modernog dizajna i ekoloskih materijala.

Kao predstavnici vodeći svetskih kompanija u svetu boja nastojimo da osnažimo naše kupce materijalima i alatima koji su im potrebni za ukrašavanje domova, projekata kreativnošću i prilagođavanjem koji poboljšavaju njihov život i okruženje.

Postite naš salon i učinite vaš ambijent magičnim.

Majstor si, želiš da napreduješ u svom poslu i pratiš svetske trendove… na pravom si mestu.

Boje i tehnike renomiranih proivođača

Mi smo generalni uvoznici za Srbiju CebosColor  Italia i Royal Stencils USA, distribucija Gamma Pennelli, GRACO programa boja, alata i dekorativnih tehnika.

Slobodan Konjević, osnivač kompanije Magic Walls NS, predstavnik kompanije i kreativni direktor, dekorater i preduzetnik koji je počev od 1997 godine počeo samostalno da se bavi izvodjenjem radova u Novom Sadu Firma SZR Konjevic i rešio da svoje znanje i iskustvo podeli sa drugima i tako je 2018 nastala kompanija Magic Walls NS.

Kontaktirajte nas ili posetite na adresi

Do danas se i dalje trudimo da prezentujemo nove dizajne dekorativnih  tehnika

koji će inspirisati čitavu novu generaciju da koristi ove jedinstvene i lako savlađavajuće, svestrane umetničke forme.

Naš tim ti je na raspolaganju u svakom momentu i kao tehnička podrška a takodje vršimo obuke kao i usavršavanja dekoratera.

Naš moto je “Samo najbolje je dovoljno dobro”

Magic Walls NS
PJ. Bulevar Kneza Miloša 35,
Novi Sad

Kontakt telefon: +38163330390
E mail: magicwallsns@gmail.com

Contact Us
Checkboxes