fbpx

Zaštita podataka o ličnosti

Pristupom na našu internet prezentaciju dajete saglasnost da možemo da koristimo podatke koje ste ostavili na  sajtu. Podatke o Korisnicima, prikupljene tokom procesa registracije, strogo čuvamo i koristimo isključivo u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti i u skladu sa Zakonom o obligacionim odnosima. Navedene podatke ne dostavljamo trećim licima, osim u slučaju da su ti podaci javno poznati ili u slučaju da postoji izričit nalog sudskog i/ili upravnog organa Republike Srbije da takav podatak dostavimo. Ostavljanjem e-maila, imena i sl. pristajete na skladištenje ovih informacija, ali ne i na njihovo dalje plasiranje.

Podaci koji se prikupljaju

Prikupljaju se sledeći podaci: IP adresa, korisničko ime, datum i vreme pristupa, tehničke informacije preuzete sa web portala, korišćeni pretraživač i pristupni URL. Podaci se privremeno čuvaju na našem serveru, anonimno i u skladu sa važećim zakonskim propisima i koriste se isključivo za interne potrebe, u statističke svrhe, u cilju poboljšanja kvaliteta sadržaja internet prezentacije, njene funkcionalnosti i dizajna.

Lični podaci (ime, adresa, telefonski broj ili e-mail adresa) se ne prikupljaju, osim ukoliko te podatke dobrovoljno ne stavite na raspolaganje (prijava na Newsletter, Zakazivanje termina za savetovanje, Chat…). Lični podaci koje dajete obrađuju se samo u svrhu postupanja s Vašim zahtevom ili odgovaranjem na Vaš zahtev. Prenos tih podataka trećim stranama nije moguć.

Prijavom na Newsletter

I popunjavanjem forme Zakazivanjem termina za prezentaciju saglasni ste da dobijate promotivne ponude i sezonska obaveštenja kompanije Magic Walls NS, a koji su u skladu sa našom oblasti poslovanja. Odjava sa liste je moguća u svakom momentu, preko linka “Odjava”, koji je sastavni deo svakog Newsletter-a.

Za potrebe brzog i efikasnog pružanja informacija korisnicima, koristimo online chat aplikaciju Messenger Customer Chat, kroz koju se beleže sledeći podaci posetioca: broj prethodnih poseta, broj prethodnih ćaskanja, put posetioca, lokacija, IP adresa, uređaj, pregledač i korisnički agent.

Ukoliko koristite live chat aplikaciju dok nije aktivna, ostavljate Vašu e-mail adresu, ime, prezime i broj telefona ukoliko je potrebno, kako bismo odgovorili na sva vaša pitanja.

Ne postoji mogućnost da kolačići pristupe datotekama na Vašem računaru, Vašoj e-mail adresi, imenu ili bilo čemu drugom, ukoliko Vi niste sami pružili te informacije.

U svakom momentu možete promeniti opcije koje se tiču kolačića. U Vašem internet pretraživaču možete izabrati opcije da li želite da pretraživač čuva kolačiće ili ne, kao i da izbrišete prethodno sačuvane kolačiće pri zatvaranju internet pretaživača.

Ukoliko se ne slažete sa uslovima korišćenja kolačića, odnosno, ukoliko ne pritisnete dugme “Prihvatam” prilikom posete našem veb-sajtu, neke od funkcija interneta stranica će verovatno imati poteškoće sa radom te neće vršiti performanse onako kako ste očekivali. Ovo samo znači da ćete moći da pregledate stranice ali da postoji mogućnost sa određene opcije neće biti dostupne.

Opšte odredbe

Pojam “Internet prezentacija” u svrhu ovog pravnog obaveštenja, obuhvata sve stranice na web adresi www.zidnedekoracije.rs (u daljem tekstu: internet prezentacija). Korišćenjem internet prezentacije zidnedekoracije.rs prihvatate uslove iz ovog Pravilnika. Ovaj Pravilnik predstavlja Ugovor između MagicWallsNS (vlasnika internet prezentacije) i svakog pojedinog Korisnika. Našu internet prezentaciju možete koristiti isključivo uz poštovanje ovog Pravilnika, na način i pod uslovima predviđenim ovim Pravilnikom.

Ograničenje odgovornosti

Usled obima ponude i vremena dostavljanja podataka od strane partnera, može se desiti da cene, opisi i fotografije na internet prezentaciji zidnedekoracije.rs nisu ažurirani. Konačna ponuda (cena i opis usluge) je ponuda koju dobijate direktno od zaposlenih u prodajnom salonu MagicWallsNS

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali iz navedenih razloga ne možemo garantovati da su sve informacije uvek ažurne, kompletne i bez grešaka.

MagicWallsNS ne odgovara za oblik i sadržaj povezanih (linkovanih) internet prezentacija. Stalna kontrola sadržaja povezanih stranica nije prihvatljiva bez konkretnih indicija povrede prava. Nakon obaveštenja o kršenju prava, odmah ćemo ukloniti takve linkove.

Internet prezentacija zidnedekoracije.rs može biti privremeno nedostupna. Ne snosimo odgovornost za privremenu nefunkcionalnost internet prezentacije i/ili nedostupnost svih ili dela podataka koji se na njoj nalaze. Takođe ne snosimo odgovornost u slučaju vanrednih situacija. Viša sila predstavlja okolnost na koju ne možemo uticati, a podrazumeva, ali se ne ograničava na, rat, požar, zemljotres, poplavu, nestašicu električne energije i dr.

Ova se Pravila o privatnosti odnose na primenjivu pravnu situaciju. Izričito zadržavamo pravo na buduće promene ili prilagođavanja. Stoga Vas molimo da povremeno pročitate ova pravila o privatnosti kako bI ostali obavešteni o korišćenju ličnih podataka s naše strane.

Ograničenje upotrebe informacija i materijala

Posetioci internet prezentacije zidnedekoracije.rs imaju pravo da preuzimaju informacije i materijale i imaju pravo da ih štampaju. Ne smeju da krše naznačena autorska prava, prava intelektualne svojine ili druga prava o kojima postoji obaveštenje.

Sadržaj internet prezentacije zidnedekoracije.rs sme da se koristi isključivo za sopstvenu upotrebu, u nekomercijalne svrhe. Upotrebe sadržaja internet prezentacije zidnedekoracije.rs u komercijalne svrhe (kopiranje, ponovno objavljivanje, distribucija odnosno dalje slanje kao i širenje na bilo koji drugi način, apliciranje uz drugo robno ime ili marku i slično) je zabranjen. Zabranjena je i svaka druga objava, prerada, izmena, dopuna, prevod, prodaja, nedostojno iskorišćavanje dela, distribuiranje i na drugi način korišćenje sadržaja internet prezentacije zidnedekoracije.rs suprotno zakonu, odnosno pridruživanje sadržaja ili dela sadržaja drugoj internet prezentaciji bez dozvole Magic Walls NS.