Top tri dekorativne tehnike

Top tri dekorativne tehnike

Dekorativne tehnike su postale sastavni deo modernih enterijera i eksterijera. Ovom prilikom vam predstavljamo neke od najpopularnijih dekorativnih tehnika koje se nalaze u našoj širokoj ponudi programa renomiranog italijanskog brenda Cebos Color SRL.

pietra rinascimentale efekat mermera koji je dostupan u sirokoj paleti tonova.
Pietra Rinascimentale

Cebo Marmo

Je pravo osveženje u svetu dekorative i postala je veoma popularna dekorativna tehnika najnovije generacije uz pomoć koje možete lako postići unikatnu reinterpretaciju efekta mermera luksuznog izgleda. Uz odgovarajuće premaze iz naše ponude moguce ga postaviti i na mestima koja zahtevaju veoma visok rang perivosti i HCCP standarde.

Najpopularniji efekti su Pietra Rinascimentale, Pietra Rinashimentale, Pietra Nobile i Pietra Classica. Više o proizvodu pogledajte na Marmo

CeboSfera
Cebo Sfera Efekat Niagara

Cebo Sfera

Predivan perličav dekorativni materijal novije generacije na vodenoj bazi koji je za veoma kratko vreme osvojio srca naših saradnika. Izuzetno lak za izradnju, visoke mehaničke otpornosni i sjajne vodoperivosti. Dostupan je u širokoj lepezi tonova a sa njim je moguce izvesti više različitih dekorativnih efekata: Cosmo, Nebula, Onda, Zeffiro, Zenith više o načinu nanošenja možete pogledati na linku CeboSfera.

Predivan zid u sivoj beton tehnici.
Cemento – Beton tehnika

Beton tehnika je veoma popularna u svetu modernog dizajna. Materijal je ekološki na bazi kreča tako da imam sjajnu paropropusnost i odličnu vodoneporepusnost. Omogučava laku ugradnju i možete na veoma lak način postići više različitih tipova dekorativnih efekata kako u enterijeru tako i u eksterijeru. Pogledajte jedan od načina izrade jednog od mnogobrojnih efekata beton tehnike Efekta oplate.

Nadamo se da uživate u našim prikazima dekorativnih tehnika. Posetite naš prodajni salon, sigurni smo da ćete pronači najlepše boje i dekorativne tehnike  koje će učiniti vaš ambijent magičnim.