Dekorativna tehnika CeboSi Decoro

Dekorativna tehnika CeboSi Decoro

Dizajn i elegancija spajaju se u ovoj prelepoj kreaciji izvedenoj u privatnim objektima sa CeboSi Decoro, elegantnom dekorativnom završnom tehnikom koja svako okruženje čini prefinjenim i svetlim.

Efekat Spatula, zahvaljujući svom kretanju, daje zidovima delikatne nijanse i zavodljive kontraste svetlosti.

CeboSi Decoro. Ako zelite zidove sa sedefastom perlom, izuzetno elegantnog izgleda
CeboSi Decoro

CeboSi Decoro je prefinjena akrilna dekorativna tehnika na vodenoj bazi za enterijere, periva, obogaćena plemenitim metalnim pigmentima, dostupna u tri različite baze: Argento, Oro Veneziano i Oro Zecchino. Dostupna je takođe i u preko 130 osnovnih tonova iz ton karte a takođe se može tonirati i po NCS ton karti. Zbog svog prelepog izgleda smo je svrstali u dekore koje spadaju u bezvremensku eleganciju i nikada ne izlaze iz mode.

Cebo Si Decoro. Predivna tirkizna boja.
CeboSi Decoro

Uzorke i kataloge dekorativne tehnike Cebo Si Decoro možete pogledati u našem salonu u Novom Sadu na Bulevaru kneza Miloša 35 Magic Walls NS ili u nekom od Cebos Color prodajnih salona: Smederevo MarexPro Arte, Subotica SOBA DEKOR, Stepojevac Magic Walls Step

Više o ovom dekorativnom materijalu i instrukcijama za ugradnju možete pogledati na linku CeboSi Decoro ili na našem instagram profilu Magic Walls NS

 

Unutrasnja tehnika za zidove i plafone, dospna u sirokoj paleti boja, U zavisnosti od nacina izrade i kreativnosti majstora doprinosi eleganciji i daje ekluzivan izgled vasem prostoru.
CeboSi Decoro

 

Hvala na izdvojenom vremenu.

Srdačan pozdrav, Vaš Magic Walls NS