Dekorativna tehnika CeboStone Flash

Dekorativna tehnika CeboStone Flash

Srebrni sjaj prosvetljuje mekane peščane dine u beskrajni niz emocija.

CebosStone Flash prelepa italijanska dekorativna tehnika koja nam dolazi iz kompanije Cebos Color će se savršeno uklopiti uz svaki tip enterijera. Može se koristiti na grubo odrađenim ili na glatkim površinama, veoma je  jednostavna za izradu.

Pre početka radova, proveriti stanje zidova i odstraniti lošestojece površine a nakon toga ih izravnati! Uz pomoć valjka i četke naneti prajmer Fondo +  posle 6h možete krenuti u akciju, unakrsnim potezima nanesite materijal i blago ga raščetkajte u svim smerovima – klikni za tutorijal .

Mehanički je otporna, tako da je idealna za hodnike, lokale, dnevne boravke… ima visoki stepen perivosti tako da ćete lagano, uz pomoć sundjera i deterdzenta ćete skinuti sve nečistoće. Što se postojanosti tiče, mirni ste duži vremenski period… praktično dok vam ne dosadi a kad dosadi može se prebojiti u neki drugi ton ili preraditi sa nekom drugom dekorativnom tehnikom.

U koliko volite šljokice, postoje razne opcije, srebrnih, zlatnih, zelenih, plavih, bronzanih… i naravno opcija  višebojnih multiglitera.

Cebo Stone Flash
CeboStone Flash
Predivna petrolej zelena boja na zidu u dnevnom boraku pored zute garniture.Cebo Stone Light - Cebo Stone Flash
CeboStone Flash
Sahara efekat vodoravni u plavoj boji. Grub na dodi i lak za odrzavanje.
Dekorativna tehnika CebStone Flash – vertikalni efekat.

Hvala sto nas pratite… uskoro ćemo vam predstaviti i druge dekorativne tehnike.

Lep pozz,

Vaš Magic Walls NS