Dekorativna tehnika Beton

Dekorativna tehnika beton je sve popularnija opcija za uređenje unutrašnjosti prostora. Ova tehnika omogućava da se materijal za izradu beton tehnike koristi na kreativan način kako bi se postigao estetski privlačan izgled.

Jedna od najčešćih tehnika betona je uglačavanje. Uglačani beton je postupak kojim se površina betona obrađuje posebnim alatima i materijalima za tu namenu kako bi se postigao sjaj i glatkoća. Ova dekorativna tehnika je idealna za sve zidne i plafonske površine.

Beton tehnika je se može tonirati ili senčiti sa Si Unversal ili Cebo Tech koji je idealan jer cu mu dati dodatnu glatkoću, sjaj i dodatno daje zaštitu za sve površine u enterijeru i eksterijeru koje zahtevaju izdržljivost i estetiku. Tehnike izrade betona omogučavaju da se beton prilagodi dizajnu enterijera ili eksterijera dodajući boju ili strukturu.

Još jedna od popularnih tehnika betona je efekat drvenih oplata a u kombinaciji sa velaturnim premazima možete da postignete i savršenu reinterpretaciju efekat drveta.

Uz dekorativnu tehniku betona moguće je postići različite dekorativne efekte i teksture, kao što su mat, sjajni, grubo teksturirani ili glatki izgled. Ovi dekrativni efekti se postižu uz pomoć različitih alata a ako ste dovoljno hrabri možete ubaciti i po neki dekorativni šablon na zid.

Dekorativna tehnika beton je odlična da se prostoru pruži unikatan i moderan izgled. Ova tehnika je sve popularnija znog svoje izdržljivosti, dugotrajnosti i estetskog potencijala. Takođe naš dekorativni beton CeboArt Pozzolano je ekološki porizvod jer mu je osnova kreč i ima oznaku A+

Ovde možete da pogledate neke od načina izrade betona:

Efekat oplate Cemento efekat: Casserato

Beton tehnika Cemeto efekat: Retro

Beton tehnika Cemento efekat: Liscio

Za još drugačijih struktura pogledajte uputsva za rad na našoj stranici Beton tehnika Cemento

 

Nadamo se da vam se dopao naš blog a uskoro ćemo vam približiti i druge dekorativne tehnike.

Budite nam pozdravljeni, Sobodan Konjević Magic Walls NS

Cemento beton tehnika
Cemento beton tehnika
Cemento beton tehnika
Cemento beton tehnika

 

Cemento beton tehnika
Cemento beton tehnika